Stor opbakning på løvfaldstur

Løvfaldstur på Skovsminde Plejecenter

Det var en dejlig tur for både beboere, venner og de lokale, da Skovsmindes venner og Aleris Omsorgscenter holdt løvfaldstur.

D. 17. oktober drog Skovsminde Plejecenter på løvfaldstur i det smukke Nordsjælland. Det blev bl.a. til et besøg på Fredensborg slot, og derefter til Nivå på restaurant trekosten.

Beboerne og de andre tilmeldte nød udsigten og menuen. Det var imponerende, at der var så mange venner og lokale, der tilmeldte sig turen.

"Det er skønt, at vi fik mikset lokale og beboere. På denne måde hjælper vi de ældre til at bevare deres netværk og føle, at der er et sted, hvor man føler sig tryg og glad", forklarer aktivitetskoordinator Dariush Mombaini.

Målet var at gøre forskellige ting og skabe en hyggelig atmosfære, harmoni og positive oplevelser for beboere og de lokale.

Det var rigtigt hyggeligt

Else Madsen på 101 år var med og gav udtryk for at det var sjovt og hyggeligt, at de var så mange sammen om at opleve dette sammen.

"Desuden var det positivt at komme ud fra plejehjemmet, så det var en rigtig dejlig dag", slutter aktivitetskoordinator Dariush Mombaini.

Til toppen af siden