"Mor Grib" på Bakkebo

Søndag eftermiddag indtog Kaj Rafn med sit band ’Mor Grib’ Bakkebo Plejecenter i Gilleleje til et hyggeligt arrangement med live musik og samvær.

Kaj Rafn og bandet skabte en dejlig stemning blandt beboerne med underholdning med sang, guitar, harmonika, violin og klaver.

Det blev et dejligt afbræk i en ellers stille weekend, hvor beboerne kunne synge med, danse og høre Kaj Rafn fortælle om sin mors bog med vittigheder.

- Det er skønt at se beboerne hygge sig - også i weekenden. Målet for Aleris Omsorg er, at beboerne skal nyde deres tid på plejecenteret også i weekender og have en afvekslende hverdag, forklarer leder Gitte Andersen.

- Når man oplever beboernes glæde og morskab med hinanden, så giver det endnu mere energi til os som personale, og motiverer os til at arrangere endnu, flere hyggelige ting for dem, siger leder Gitte Andersen .

- Det er utrolig vigtig for os at være sammen med hinanden, møde de andre beboere fra de andre huse, synge sammen, snakke og smage livskvalitet også i en weekend. Det er sjovt og hyggeligt, fortalte Bibi en af beboerne som bor på Bakkebo.

Til toppen af siden