OL på Bakkebo Plejecenter

OL på Bakkebo Plejecenter

Der var kamp til stregen på Bakkebo Plejecenter, der fredag eftermiddag dannede rammen om en mini-OL for beboerne på 'Stræderne', hvor der blev kæmpet, jublet og hujet i tre forskellige discipliner.

Ellen Madsen på 85 fortæller smilende, at hun accepterer at være påplejecentret, for der er ikke andre muligheder, men hun kan godt lide at være sammen med andre mennesker.
 
- Jeg har selv arbejdet med ældre mennesker, så jeg kender til det, fortalte Ellen, inden det blev hendes tur til at kaste på dåser. 

- Det er så vigtigt for os, at beboerne føler sig godt tilpas, og at der skabes en god atmosfære, fortæller Dariush Mombaini, der er aktivitetskoordinator for Aleris.

Dariush er tilbage igen hos Aleris, efter et års tid, at have arbejdet i Dansk Flygtningehjælps Integrations afdeling, men var savnet og savnede selv sit gamle job med at lave aktiviteter for de ældre både på Bakkebo, Toftebo og Skovsminde Plejecentre, der alle drives af det norskejede Aleris Omsorg.
 
Det lille mini-OL stævne var en fælles aktivitetsdag, der skulle give beboerne både den fysiske og sociale oplevelse sammen med de frivillige og personalet.

Efter anstrengelserne var der kaffe og kage.
 
Det er meningen i stigende grad at inkludere lokalsamfundet, så beboerne ikke føler, de står udenfor, fortæller Dariush.
 
Der har da også for et par måneder siden været afholdt et Marked, der tiltrak mange lokale borgere fra Gilleleje.
 
Mange frivillige har deres gang på Bakkebo, og de er en helt uundværlig hjælp, der medvirker til en god stemning overalt på centret.

Til toppen af siden