Skipperhuset på Tivolitur

Skipperhuset på Tivolitur

Selv om beboerne i Skipperhuset til dagligt har de bedste forhold omgivet af dejlig natur, kan lidt 'luftforandring' være et dejligt afbræk i hverdagen.

Onsdag d. 21. august havde Aleris beboere fra Skipperhuset på Plejecentret Bakkebo i Gilleleje en oplevelse ud over det sædvanlige og en oplevelse, de kan glæde sig over i lang tid. Turen, der gik til Tivoli, blev arrangeret af Skipperhusets personale i samarbejde med aktivitetskoordinator Dariush Mombaini. 

- På vej til Tivoli gav mange af beboerne udtryk for, at det var længe siden, de havde kørt i tog og var meget begejstrede over at se de mange mennesker, der stod af og på toget. 

- En af beboerne, Karen, fortalte at hun følte sig ung, når hun kunne se, at folk kom med deres cykler, og folk var flinke at snakke med, fortæller Dariush og fortsætter: - Turen startede fra Gilleleje station til Hillerød, derefter blev der skiftet tog til Hovedbanegården. Vi ankom til Tivoli og gik rundt og hyggede os i sommervejret og den smukke have.

 - Derefter spiste vi frokost på en restaurant Påfuglen. Beboerne ville efterfølgende gerne se mere, så vi kørte en tur rundt med kørestol i Tivoli igen og holdt en pause for at spise is. 

- Målet var at give beboere, frivillige og personale en dejlig dag ude, hvor man kunne føle sig glad og opleve noget andet end hverdagen og samtidig hygge sig og snakke med de andre beboere, slutter Dariush. 

Til toppen af siden