Sommermarked på Bakkebo Plejecenter

Sommermarked på Bakkebo Plejecenter

Det summede af liv og glade dage på plænen foran Bakkebo Plejecenter, da Aleris Omsorg afholdt sommermarked og åbent hus for beboere, pårørende og borgere i kommunen.

Harmonikaens glade toner fyldte hele markedspladsen, hvor folk gik og hyggede sig. På pladsen kunne man møder spiderman, mariehøns - alle glade børn, som var blevet malet med ansigtsmaling.

Der var kø ved tombolaen og fiskedammen med de fine sponsorgaver, og der blev hurtigt udsolgt. 

De besøgende kunne gå i de mange forskellige boder med salg af tøj, tasker, malede sten, parfume, kaffe og kage, grillede pølser, øltelt, loppeboder mm.

Stort engagement fra personalet

Birthe, datter til beboer på Bakkebo, var på besøg denne dag med børnebørn. Hun fortæller: "Det var et godt marked, og jeg var overrasket over de mange fine boder, samt det store engagement personalet have lagt i det. Det er så dejligt at se, at personalet fik alle beboerne ud til markedet. 

Man skal huske at nyde hver dag

"Det var en pragtfuld dag, der skete så mange ting. Der var mange boder, og jeg vandt 2 gange i tombolaen. Der var også dejlig musik, som jo gør alle mennesker glade, så jeg fik også danset lidt", siger beboer Bibi på 91 år.

Bibi siger: "Mit motto er, at man skal være glad for hver dag, man har, og sommermarkedet var netop en af de rigtig gode dage".

Maleriudstilling fra Dagcenteret

Der var også en maleriudstilling, hvor beboere og dagcentergæster udstillede deres malerier, som er produceret i løbet af foråret i dagcenteret.

Edith på 85 år havde doneret et billede af Nakkehoved fyr. "Dem, som købte det, bad om at se den 85-årige kunstner, så jeg blev glad og stolt", fortæller Edith.

Tak til frivillige, pårørende og byens butikker

Idéen til sommermarked kom fra personalet, fortæller centerleder Gitte Andersen og daglig leder Lene Drist-Jensen, der nedsatte et udvalg af medarbejdere, som planlagde sommermarkedet.

"Byens butikker har været søde til at give os sponsorgaver til vores tombola og fiskedam, og vores mange frivillige og alle medarbejdere har støttet op om arrangementet og ydet en stor indsats for, at beboerne kunne få en særlig oplevelse", supplerer Gitte Andersen.

"Det har været et fantastisk marked, og vi har fået mange positive og glade tilbagemeldinger fra såvel beboere, pårørende, borgere i byen og personale – så vi tænker, at vi gentager succesen til næste år", slutter de to ledere.

Til toppen af siden