Skovsminde på løvfaldstur

Skovsminde på løvfaldstur

Det var en dejlig dag for både beboere, venner og de lokale, da Skovsmindes venner i samarbejde med Skovsminde Plejecenter Aleris arrangerede løvfaldstur, for at hylde efterårets kommen.

D. 28. oktober drog Skovsminde Plejecenter på løvfaldstur i nordsjællands smukke natur. Der var booket 2 store busser, hvor buschaufføren også var guide og fortalte om de forskellige steder i Gribskov, som blev passeret.

Turen gik afsted fra Skovsminde kl.11, og bussen ankom eftervis på Restaurant Sankt Helene i Tisvildeleje, hvor der blev serveret lækker mad og drikkevarer, samt kaffe med æblekage. Beboerne og de andre tilmeldte nød udsigten og menuen. Det var et imponerende antal venner og lokale der deltog i turen, og alle hyggede sig gevaldigt.

Inden menuen blev serveret bød Gurli, formand for Skovsmindes venner, alle velkommen.

- Det er skønt, at vi fik mikset lokale og beboere. På denne måde hjælper vi de ældre til at bevare deres netværk og føle, at der er et sted, hvor man kan føle sig tryg og glad, forklarer Dariush og Gurli.

Af beboerne var bl.a. Else Madsen på 102 år med, og hun gav udtryk for at det var sjovt og hyggeligt, at alle kunne samles på et sted og nyde naturen og hinandens samvær.

Til toppen af siden