Sommerfest på Skovsminde

Sommerfest på Skovsminde

Fredag den 27. juni blev der på Skovsminde Plejecenter i Græsted, afholdt den traditionsrige sommerfest for beboere, personale og 'husets venner.

Som altid blev det en fornøjelig og hyggelig fest. Skovsmindes Centerråd havde inviteret både pårørende og lokale borgere med til festen for at fejre sommeren sammen, og rigtigt mange havde taget imod det tilbud.
 
Først bød centerleder Lene Skovsgaard Steensen velkommen og derefter talte formanden for Skovsmindes Venner Gurli Jensen.

- Det er utroligt dejligt at se, at også lokale borgere i Græsted samles på Skovsminde, der er blevet et sted, hvor man mødes og hygger sig sammen, sagde Gurli Jensen blandt andet.
 
Der var en dejlig  glad stemning i Cafeen, hvor der blev serveret lækker mad og dessert, akkompagneret af Ove Larsens medrivende musik.
 
Uden de mange frivillige og et meget dedikeret personalet, der gjorde et kæmpe arbejde, kunne det slet ikke lade sig gøre at samle så mange mennesker til en sommerfest, der også havde fået støtte fra Silvan, Stark og SuperBrugsen

Til toppen af siden