Kom svær overvægt til livs med fedmeoperation

Vi hjælper svært overvægtige til et sundere liv og en bedre livskvalitet med en fedmeoperation. Vi tilbyder både gastric bypass, gastric sleeve og gastric banding.

Aleris-Hamlet var det første privathospital I Danmark, der i 2004 tilbød kirurgisk behandling af svært overvægtige. Med 6.000 fedmeoperationer udført er Aleris-Hamlet et af de førende Center for Overvægtskirurgi i Danmark og i udlandet.

Du bliver opereret af Nordens mest erfarne fedmeteam under ledelse af en af pionererne inden for fedmekirurgi i Danmark professor dr. med. Peter Funch-Jensen.

Sammen med et erfarent team af speciallæger, diætister og specialsygeplejersker sørger de for, at du er i trygge hænder fra start til slut.

Hvorfor virker slankekure ikke på svært overvægtige

Det er unfair at sige, at svært overvægtige er dovne og ikke i stand til at tage sig sammen. Faktisk er de eksperter i at tabe sig, men de kan bare ikke fastholde vægttabet, fordi kroppen tror, at den er blevet underernæret, og den gør alt, hvad den kan for at trække vægten op igen. Hør Peter Funch-Jensen forklare den biologiske sammenhæng.

 

Hvem er egnet til en fedmeoperation?

Hvis du lider af kronisk overvægt (BMI over 35) og har forsøgt at tabe dig mange gange uden held, så er en fedmeoperation en mulig løsning. Specielt hvis du samtidig har følgesygdomme til din overvægt. 

 

Hvad kan du opnå ved en fedmeoperation?

Efter en fedmeoperation taber man normalt 82 - 84% af sin overvægt, og de fleste følgesygdomme forsvinder. For at opnå og fastholde dette vægttab kræves der en omlægning af livsstilen, og det hjælper en fedmeoperation dig helt naturligt med.

 

Specialister i bodylift - vi hjælper dig hele vejen

Efter et stort vægttab har langt de fleste løs hud flere steder på kroppen. Mange vælger derfor at få et bodylift. Bodylifts er meget omfattende plastikkirurgi, der kun bør udføres af specialuddannnede plastikkirurger, og dem har Aleris-Hamlet. Læs mere om plastikkirurgi efter stort vægttab her.

Det er muligt at blive henvist til plastikkirurgi efter stort vægttab på et privathospital, hvis ventetiden overstiger 1 måned i det offentlige. Læs om dine rettigheder her

Kontakt os

København

Til toppen af siden