Kom svær overvægt til livs med fedmeoperation

Vi hjælper svært overvægtige til et sundere liv og en bedre livskvalitet. Vi tilbyder både gastric bypass, gastric sleeve og gastric banding.

Aleris-Hamlet var det første privathospital I Danmark, der i 2004 tilbød kirurgisk behandling af svært overvægtige. Med 6.000 fedmeoperationer udført de seneste 7 år er Aleris-Hamlet et af de førende Center for Overvægtskirurgi i Danmark og i udlandet.

Du bliver opereret af Nordens mest erfarne fedmeteam under ledelse af en af pionererne inden for fedmekirurgi i Danmark professor dr. med. Peter Funch-Jensen.

Sammen med et erfarent team af speciallæger, diætister og specialsygeplejersker sørger de for, at du er i trygge hænder fra start til slut.

Specialister i bodylift - vi hjælper dig hele vejen

Efter et stort vægttab har langt de fleste løs hud flere steder på kroppen. Mange vælger derfor at få et bodylift. Bodylifts er meget omfattende plastikkirurgi, der kun bør udføres af specialuddannnede plastikkirurger, og dem har Aleris-Hamlet. 

Fra d. 15. marts 2014 er det blevet muligt at blive henvist til plastikkirurgi efter stort vægttab på et privathospital, hvis ventetiden overstiger 2 måneder i det offentlige. Læs om dine rettigheder her

Til toppen af siden