Kom svær overvægt til livs med fedmeoperation

Vi hjælper svært overvægtige til et sundere liv og en bedre livskvalitet. Vi tilbyder alle typer af fedmeoperationer – gastric sleeve og gastric bypass er de hyppigste.

Aleris-Hamlet var det første privathospital I Danmark, der i 2004 tilbød kirurgisk behandling af svært overvægtige. Med mere end 6.000 fedmeoperationer er Aleris-Hamlet et af de førende Centre for Overvægtskirurgi i Europa.

Du bliver opereret af Nordens mest erfarne fedmeteam under ledelse af en af pionererne inden for fedmekirurgi i Danmark professor dr. med. Peter Funch-Jensen.

Sammen med et erfarent team af speciallæger, diætister og specialsygeplejersker sørger de for, at du er i trygge hænder fra start til slut.

Hvorfor virker slankekure ikke på svært overvægtige

Det er unfair at sige, at svært overvægtige er dovne og ikke i stand til at tage sig sammen. Faktisk er de eksperter i at tabe sig, men de kan bare ikke fastholde vægttabet, fordi kroppen tror, at den er blevet underernæret efter en slankekur, og derfor gør alt for at trække vægten op igen. Hør Peter Funch-Jensen forklare den biologiske sammenhæng.

Hvem er egnet til en fedmeoperation?

Hvis du lider af kronisk overvægt (BMI over 30) og har forsøgt at tabe dig mange gange uden held, så er en fedmeoperation en mulig løsning. Specielt hvis du samtidig har følgesygdomme til din overvægt. 

 

Hvad kan du opnå ved en fedmeoperation?

Efter en fedmeoperation taber man normalt 80 - 85% af overvægten, og de fleste følgesygdomme forsvinder. For at opnå og fastholde dette vægttab kræves der en omlægning af livsstilen, og det hjælper en fedmeoperation dig helt naturligt med, ligesom vores diætister støtter dig.

Specialister i bodylift - vi hjælper dig hele vejen

Efter et stort vægttab har langt de fleste løs hud flere steder på kroppen. Mange vælger derfor plastikkirurgi i større eller mindre omfang afhængig af mængden af løs hud. Bodylifts er det mest omfattende indgreb, der kun bør udføres af specialuddannnede plastikkirurger, og dem har Aleris-Hamlet. Læs mere om plastikkirurgi efter stort vægttab her.

Det er muligt at blive henvist til plastikkirurgi efter stort vægttab på et privathospital, hvis ventetiden overstiger 1 måned i det offentlige. Læs om dine rettigheder her

Brug for at tale med en psykolog

En fedmeoperation er en stor ændring i dit liv, og det kan derfor være rart undervejs i forløbet at tale med en psykolog. Aleris-Hamlet har et landsdækkende netværk af psykologer, som tilbyder hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det – online hjemme i sofaen, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller hos en psykolog i dit nærområde.

Læs mere om vores psykologrådgivning

Kontakt os

København

Til toppen af siden