Har du brug for en psykolog?

Psykolog

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig og fleksibel rådgivning hos en autoriseret psykolog, når du har brug for hjælp til at håndtere livets små og store udfordringer.

Nogle gange rammes vi af en følelse af uoverskuelighed eller utilstrækkelighed. Årsagerne kan være mange:

 • Stress
 • Depression, angst og vrede
 • Negativ selvopfattelse og lavt selvværd
 • Uhensigtsmæssige krav og forventninger til dig selv
 • Samarbejdsproblemer og konflikter
 • Livskriser som følge af fx skilsmisse, traumer eller dødsfald
 • Problemer i parforholdet
 • Bekymringer for børns trivsel
 • Kroniske smerter, søvnforstyrrelser og sygdomme
 • Misbrug og overforbrug

Det kan også være, at du bare mistrives, men har svært ved at sætte fingeren på årsagen.

Mange oplever det som en stor lettelse at få professionel psykologhjælp til at håndtere de problemer, som er svære at overskue. Psykologen kan ikke løse dine problemer, men kan hjælpe dig med at forstå, hvad det handler om, og hvad der skal til for at ændre på situationen.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved psykologen og fornemmer, at der sker en udvikling i takt med behandlingen. Derfor hjælper vores rådgivningscenter dig med at finde den helt rette psykolog til dig.

Hurtig og effektiv psykologhjælp

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det – hjemme i sofaen, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller hos en privatpraktiserende psykolog i dit nærområde. Du får hurtigt kontakt til en erfaren og autoriseret psykolog, som vurderer, hvordan du bedst kan hjælpes.

Nogle har brug for hjælp til hurtig bearbejdning af helt konkrete problemer, og her kan få samtaler være nok, mens andre har brug for et mere langvarigt samtaleforløb pga. særlige vanskeligheder, eller fordi de gerne vil lære sig selv bedre at kende.

Kontakt os

Hele landet

Det fleksible psykologforløb

Vi har alle forskellige behov. Derfor har vi lavet et helt fleksibelt psykologtilbud, der kan skræddersys til dig.

Du kan frit vælge, om samtaleforløbet hos psykologen skal foregå:

 • Hos online-psykologen på din smartphone, tablet eller computer
 • På et af Aleris-Hamlets hospitaler
 • Hos en privatpraktiserende psykolog i dit nærområde

Læs mere om mulighederne for et skræddersyet forløb

Kun erfarne, autoriserede psykologer

Aleris-Hamlet har et netværk af 90 autoriserede psykologer, som har minimum 3 års erfaring med samtalebehandling og er medlem af Dansk Psykolog Forening. De tilrettelægger sammen med dig den behandling, der giver størst effekt for dig.

Aleris-Hamlet har bl.a. tilknyttet psykologer med erfaring inden for problemstillinger som krise, stress, angst, depression, samt traume- og smertebehandling. Vi har desuden specialister inden for sexologi, søvnproblemer, OCD og ADHD.

Vi tager hånd om dig hele vejen

Vores autoriserede psykologer samarbejder med Aleris-Hamlets øvrige specialister, herunder diætister, læger, psykiatere, sexologer og fysioterapeuter. Det betyder, at du har mulighed for at blive henvist til anden relevant behandling.

Få hjælp til at håndtere stress

Mange mennesker oplever tiltagende stress i deres dagligdag og arbejdsliv. Der stilles store krav fra mange fronter, oftest ikke mindst fra dig selv. Tegn på stress kan både være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige, og for nogen kan det udvikle sig til en egentlig depression. Der er derfor god grund til at tage det i opløbet og få professionel hjælp hos en psykolog til at håndtere stressbelastninger.

Læs mere om stressbehandling

Til toppen af siden