Har du brug for en psykolog?

Psykolog

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig og fleksibel rådgivning hos en psykolog, når du har brug for hjælp til at håndtere livets små og store udfordringer.

Nogle gange rammes vi af en følelse af uoverskuelighed eller utilstrækkelighed. Det kan skyldes stress, konflikt i familien, samarbejdsproblemer eller en decideret livskrise. Det kan også være, at du mistrives, men har svært ved at sætte fingeren på årsagen.

Mange oplever det som en stor lettelse at få professionel hjælp til at håndtere de problemer, som er svære at overskue, samt at få indsigt og energi til at ændre på situationen.

Hurtig og effektiv psykologhjælp

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det – hjemme i sofaen, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller hos en psykolog i dit nærområde. Du får hurtigt kontakt til en erfaren og autoriseret psykolog, som vurderer, hvordan du bedst kan hjælpes. Nogle gange er en enkelt samtale nok. Andre gange planlægges et længere samtaleforløb.

Kontakt os

Hele landet

Det fleksible psykologforløb

Vi har alle forskellige behov. Derfor har vi lavet et helt fleksibelt psykologtilbud, der kan skræddersys til dig.

Du kan frit vælge, om samtaleforløbet skal foregå:

  • Hos online-psykologen på din smartphone, tablet eller computer
  • På et af Aleris-Hamlets hospitaler
  • I psykologens egen praksis i dit nærområde

Læs mere om mulighederne for et skræddersyet forløb

Kun erfarne, autoriserede psykologer

Psykologerne i Aleris-Hamlet er alle universitetsuddannede, autoriserede og har minimum 3 års erfaring med samtalebehandling. De tilrettelægger sammen med dig den behandling, der giver størst effekt for dig.

Aleris-Hamlet har bl.a. tilknyttet psykologer med erfaring inden for problemstillinger som krise, stress, angst, depression, samt traume- og smertebehandling. Vi har desuden specialister inden for sexologi, søvnproblemer, OCD og ADHD.

Vi tager hånd om dig hele vejen

Vores psykologer samarbejder med Aleris-Hamlets øvrige specialister, herunder diætister, læger, psykiatere, sexologer og fysioterapeuter. Det betyder, at du har mulighed for at blive henvist til anden relevant behandling.

Til toppen af siden