Psykolog - samtaleterapi

Psykolog

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig tid til samtale hos en erfaren psykolog. Samtalerne foregår i fuld diskretion, og dine oplysninger videregives kun til egen læge med dit samtykke.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Hos Aleris-Hamlet tilbyder vi skræddersyede samtaleforløb tilpasset dig og dine behov. Forløbene er specielt målrettet til voksne, der ønsker støtte til at håndtere og bearbejde psykiske belastninger.

Psykologsamtalerne har fokus på, at du får identificeret de belastninger, der kan have udløst symptomerne, for derigennem at finde ud af, hvordan du håndterer disse fremover. Du får konkrete råd og værktøjer til at håndtere de symptomer, du mærker.

Derudover identificerer du sammen med psykologen eventuelle handlemønstre, der muligvis forstærker belastningen og får hjælp til at ændre på disse. 

Aleris-Hamlet har tilknyttet psykologer med særlig erfaring inden for erhvervspsykologiske problemstillinger, krisepsykologi samt angst og depressionsbehandling. 

Hvordan vil et forløb være?

Alle forløb foregår hos Aleris-Hamlet. Varighed af forløbene varierer og afhænger af problemstilling samt omfang. Oftest vil du ved den første indledende samtale kunne få et indledende bud på antallet af samtaler.

I visse tilfælde ønsker du måske at inddrage en pårørende. Dette har du altid mulighed for at tale med psykologen om, så I sammen kan vurdere, om det vil give mening, at du tager en nærtstående med til samtalerne. 

Vores erfarne psykologer samarbejder envidere med Aleris-Hamlets smerteenhed for at hjælpe smertepatienter til et bedre liv gennem samtaleforløb. 

Særligt for kommuner

Aleris-Hamlet har et omfattende samarbejde med en lang række kommuner omkring psykologiske undersøgelser herunder IQ- og neuropsykologiske erklæringer samt personlighedspsykologiske erklæringer. Læs mere om vores tilbud til kommuner 

Til toppen af siden