Sportsskader

Sportsskader

En hurtig og korrekt behandling af din sportsskade fra starten er afgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren. I Aleris-Hamlets Idrætsklinik bliver du kun behandlet af de bedste idrætseksperter.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Optimal behandling uden ventetid

Aleris-Hamlets idrætsspecialister kan hurtigt vurdere, om din sportsskade skal behandles med smertestillende medicin, blokaderfysioterapi, eller om det er nødvendigt at operere med det samme. Med direkte adgang til røntgen og scanning i huset får du en hurtig afklaring på din idrætsskade, så den optimale behandling kan iværksættes uden ventetid.

Hvis vi kan hjælpe eliten, kan vi nok også hjælpe dig

Aleris-Hamlets Idrætsklinik har et professionelt team af specialister inden for hhv. idrætskirurgi, idrætsmedicin, idrætsfysioterapi og radiologi. De tilbyder hurtig undersøgelse og behandling efter de højeste nationale og internationale standarder.

Vi samarbejder bredt med såvel den professionelle idræt som amatøridrætten. Vi undersøger og behandler bl.a. idrætsudøvere fra AGF, KIF, Århus Håndbold, Skanderborg Håndbold, FCM og Herning Bluefox.

Genoptræning af sportsskader

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik er genoptræning af en idrætsskade en integreret del af behandlingen både før og efter en operation. I nogle tilfælde kan du helt undgå en operation, hvis du får trænet musklerne korrekt op. I andre tilfælde er genoptræningen før en operation afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vores erfarnefysioterapeuter hjæper dig med korrekt genoptræning.

Til toppen af siden