Sportsskader - Idrætsklinik

  • Ny idrætsklinik på Aleris-Hamlet Aalborg

    Ny idrætsklinik i Aalborg

    Aleris-Hamlet Aalborg åbner ny Idrætsklinik, hvor vi kan byde velkommen til idrætsmediciner Thøger Persson Krogh.

En hurtig og korrekt behandling af din sportsskade fra starten er afgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren. I Aleris-Hamlets Idrætsklinik bliver du kun behandlet af de bedste idrætseksperter.

Optimal behandling uden ventetid

Aleris-Hamlets specialister i drætsmedicin og idrætskirurgi kan hurtigt vurdere, om din sportsskade skal behandles med smertestillende medicin, blokaderfysioterapi, eller om det er nødvendigt at operere med det samme. Med direkte adgang til røntgen og scanning i huset får du en hurtig afklaring på din idrætsskade, så den optimale behandling kan iværksættes uden ventetid.

Vi hjælper elitesportsudøveren og motionisten

Aleris-Hamlets Idrætsklinik har et professionelt team af specialister inden for hhv. idrætskirurgi, idrætsmedicin, idrætsfysioterapi og radiologi. De tilbyder hurtig undersøgelse og behandling efter de højeste nationale og internationale standarder.

Forebyggelse og genoptræning af sportsskader

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik er genoptræning af en sportsskade en integreret del af behandlingen både før og efter en operation. I nogle tilfælde kan du helt undgå en operation, hvis du får trænet musklerne korrekt op. I andre tilfælde er genoptræningen før en operation afgørende for et tilfredsstillende resultat.

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Til toppen af siden