Svimmelhedsklinik

Aleris-Hamlets Svimmelhedsklinik kan med avanceret udstyr og de bedste specialister sikre dig en korrekt diagnose og hurtig behandling for din svimmelhed.

De fleste af os vil på et tidspunkt i livet blive ramt af svimmelhed. Symptomet er normalt og kommer i stigende grad med alderen. Hver tredje dansker oplever perioder med svimmelhed. Det kan være i en kortere eller længere periode, og kan variere fra en let gyngen under fødderne til en invaliderende og kvalmende svimmelhed, der skaber utryghed og sætter grænser for ens udfoldelsesmuligheder. 

Korrekt diagnose er afgørende

Svimmelhed er enormt komplekst, fordi det både kan stamme fra hjernen, buegangssystemet og ørestensorganerne.

Forskningen viser, at i mindst 50 % af tilfældene skyldes svimmelhed en lidelse i eller omkring det indre øre. Her er den absolut hyppigste årsag løse øresten (BPPV) i buegangene og ikke en virus på balancenerven, som folk oftest får at vide.

Læs mere om årsager til svimmelhed

Kun med avanceret balanceudstyr, kan man være sikker på at stille den rigtige diagnose med det samme og derved minimere risikoen for, at det påvirker én på længere sigt.

Hvis speciallægen vurderer, at det er nødvendigt, er det muligt at få foretaget en MR-scanning af hovedet

TRV svimmelhedsstol kurerer løse øresten

Aleris-Hamlet er det første danske privathospital, som tilbyder behandling med den meget efterspurgte TRV svimmelhedsstol, som kan kan rotere 360 grader i tre planer, og dermed behandle løse og fastsiddende øresten i alle tre buegange.

Det betyder, at vi nu også kan hjælpe de patienter, som har fastsiddende øresten samt øresten i de forreste buegange, hvilket ikke var muligt tidligere. Behandlingen udføres af overlæge Morten Friis, som er en af de eneste læger i Danmark, som mestrer stolen. Læs mere om TRV svimmelhedsstol

Førende eksperter inden for svimmelhed

I Aleris-Hamlets Svimmelhedsklinik bliver du undersøgt og behandlet hos en af landets førende eksperter inden for svimmelhed, overlæge Morten Friis, som de sidste 10 år har specialiseret sig i svimmelhed på Rigshospitalet. Morten Friis er nu fastansat på Aleris-Hamlet, hvor han bl.a. introducerer behandling af øresten med TRV svimmelhedsstol.

Han arbejder tæt sammen med vestibulær assistenter, der foretager nogle af balanceundersøgelserne med vores avancerede udstyr. Efter behov samarbejder vi med hospitalets øvrige specialer fx neurologi

Aleris-Hamlets Høreklinik udfører altid en avanceret høreprøve, der er en vigtig del af undersøgelserne for svimmelhed.

Hvordan kommer du til vores svimmelhedsklinik?

Vores Svimmelhedsklinik behandler patienter med sundhedsforsikring og patienter, som selv ønsker at betale. Vi har på nuværende tidspunkt ikke aftale om henvisning fra det offentlige.

Kontakt os

København

Til toppen af siden