Aleris Omsorg

Omsorg og pleje

Oplev forskellen - vi fokuserer på det raske.

Omsorg - tryghed - trivsel er vores nøgleord

Aleris Omsorg er en af Danmarks førende private leverandører af sundhedsydelser og driver idag både plejecentre, handicap botilbud, genoptræning, dagcenter samt hjemmepleje.

Siden 2000 har vi opbygget en stor erfaring, som gør os i stand til at tilbyde kompetent og højt kvalificeret pleje og omsorg til mennesker i alle aldre.

Vi ser hele mennesket

Alle mennesker er unikke og alle er lige meget værd. Vores tilgang er derfor, at se hele mennesket og møde den enkelte på dennes præmisser. Kun gennem respekt og tillid kan vi skabe tryghed og trivsel. Som borger og pårørende skal man opleve imødekommenhed og hjælpsomhed. I Aleris tilbydes borgerne kvalificeret pleje, god omsorg og indholdsrige dage sammen med vores medarbejdere. 

Motiverede medarbejdere skaber trivsel

Vi har 500 servicemindede, dygtige og engagerede medarbejdere, som har fokus på at levere pleje- og omsorgsydelser af høj kvalitet. Brugere, beboere og pårørende giver os særdeles gode tilbagemeldinger i brugerundersøgelser og samarbejdsparterne i kommunerne anerkender os for kvalitet og pålidelighed.

Partnerskaber med kommunerne

Vi fokuserer på innovative løsninger og  godt partnerskab med kommunerne, hvor vi indgår i positivt samarbejde omkring udvikling af pleje- og omsorgsindsatsen og åben dialog om en optimal ressourceanvendelse.  

Til toppen af siden