Skip to Content

Anæstesi i København

Alle Aleris Hospitaler har en moderne anæstesiafdeling, der med den nyeste viden og teknologi skaber trygge rammer for dig. Vi lever op til de bedste nationale og internationale standarder.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES


FAQ ved indsættelse af hofteprotese

Indsættelse af en hofteprotese er et større indgreb, og det er derfor naturligt, at du har mange spørgsmål. Nedenfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål.

Læs mere

Genoptræning efter hofteprotese

I forbindelse med indsættelse og udskiftning af hofteprotese skal du påregne en genoptræningsperiode på 2 - 3 måneder.

Læs mere

Udskiftning af hofteprotese

En hofteprotese bliver med årene slidt, og der er derfor altid en risiko for, at det kan medføre en løsning af protesedelene. Dette giver smerter i leddene, og man er derfor nødsaget at udskifte hofteprotesen.

Læs mere

Besøg af to amerikanske kirurger hos Aleris Søborg

For nyligt har Overlæge i Ortopædkirurgi, Lars Blønd haft besøg af to erfarne, højt specialiserede amerikanske kirurgier, der skal følge en række knæoperationer – bl.a. her hos Aleris.

Læs mere

Overvægt handler om andet end vægt

Aleris Balance er blevet bemærket af det svenske "Kvalitetsmagasinet", som har fortalt om Aleris' nye holistiske tilgang til behandling af overvægt. Læs hele artiklen her

Læs mere

Ekstremt få komplikationer efter fedmekirurgi hos Aleris

Overvægtsteamet på Aleris har i det internationale tidsskrift ”Obesity Surgery” fået publiceret deres flotte resultater for 1.600 opererede patienter i perioden 2020 – 2021. Ingen har tidligere publiceret resultater med så få komplikationer.

Læs mere her

Back to top