Skip to Content

Svimmelhed

Svimmelhed

Hver tredje dansker oplever perioder med svimmelhed. Det kan være i en kortere eller længere periode, og kan variere fra en let gyngen under fødderne til en invaliderende og kvalmende svimmelhed, der skaber utryghed og sætter grænser for ens udfoldelsesmuligheder. 

Korrekt diagnose er afgørende

Svimmelhed er komplekst, fordi det både kan stamme fra hjernen, buegangssystemet og ørestensorganerne.

Forskningen viser, at i mindst 50 % af tilfældene skyldes svimmelhed en lidelse i eller omkring det indre øre. Her er den absolut hyppigste årsag løse øresten (BPPV) i buegangene.

Kun med avanceret balanceudstyr, kan man være sikker på at stille den rigtige diagnose med det samme og derved minimere risikoen for, at det påvirker én på længere sigt.

Førende eksperter inden for svimmelhed

Du bliver undersøgt og behandlet hos nogle af landets førende eksperter inden for svimmelhed, som foretager balanceundersøgelserne med avanceret udstyr. Efter behov samarbejder vi med hospitalets øvrige specialer fx neurologi og billeddiagnostik ved behov for MR-scanning.

Hvordan kommer du til vores svimmelhedsklinik?

Vores Svimmelhedsklinik behandler patienter med sundhedsforsikring og patienter, som selv ønsker at betale. Vi har på nuværende tidspunkt ikke aftale om henvisning fra det offentlige.

Hvorfor bliver man svimmel?

Med avanceret balanceudstyr kan vi stille den rigtige diagnose med det samme.

Læs mere om sygdomme

TRV stol kurerer øresten

Det betyder, at vi nu også kan hjælpe de patienter, som har fastsiddende øresten samt øresten i de forreste buegange.

Læs mere

Kontakt kundeservice

Du bør undgå at skrive personfølsomme oplysninger og helbredsoplysninger, da formularen ikke er krypteret.
Back to top