Skip to Content

Forsknings- og udviklingsprojekter

Aleris har et meget aktivt forskningsmiljø, der understøttes af Aleris' Forsknings & Udviklingsfond, der hvert år uddeler SEK 2,5 millioner til virksomhedsnær forskning, der konkret bidrager til forbedringer for vores kunder og samfund.

Ny teknik til operation for løs knæskal

Ortopædkirurgi Lars Blønd har for nyligt udviklet en ny og vellykket operationsteknik til behandling af Artroscopisk Trokleoplastik, der udføres med en kikkertoperation.

Læs mere

Opdagelse af sjældne forandringer i hjernevævet

Neurolog Per Cai Sehested er medforfatter på en ny artikel om opdagelse af sjældne forandringer i hjernevævet, der ses ved en MR-skanning.

Læs mere

Forsknings- og udviklingsfond

Aleris' Forsknings- & Udviklingsfond uddeler hvert år cirka 2,5 millioner svenske kroner til virksomhedsnær forskning.

Læs mere

Nyt forskningsprojekt i Øre-Næse-Hals

Øre-næse-hals læge Tejs Klug skal i et nyt forskningsprojekt undersøge om man med fordel kan ændre på kriterierne for fjernelse af mandler.

Læs mere

Kunstigt led i storetåen er et godt alternativ ved slidgigt i storetåen

Michael Stage Pedersen og Mostafa Benyahia er medforfattere på en ny artikel om funktionalitet og holdbarhed af HemiCAP storetåproteser over 6 år.

Læs mere

Nye forskningsresultater i fertilitetsbehandling

Chancen for graviditet er den samme, uanset om man lægger frisk eller nedfrosset blastocyst op ved en fertilitetsbehandling.

Læs mere

Foredrag om forskning i PCOS og fertilitet

Vores fertilitetslæge Marie Louise Wissing holdt foredrag omkring udredning og håndtering af PCOS for fagfolk i den danske fertilitetsbranche,

Læs mere

Kan vi forebygge kapseldannelse

Speciallæge i plastikkirurgi Louise Vennegaard Mielke forsker i forebyggelse af kapseldannelse i forbindelse med silikoneimplantater.

Læs mere

Ny smertebehandling af rygpatienter virker

Med individuel smertebehandling af rygopererede patienter har man på Aleris været i stand til at reducere antallet af ekstra indlæggelsesdøgn.

Læs mere

Deltagelse i forskning

Som det største privathospital i Danmark indgår vi naturligt i forskningsprojekter med de danske universitetshospitaler. Det bør du vide.

Læs mere

Patientrettigheder ved forskning

Patienter, som deltager i videnskabelige forsøg, har krav på at få en lang række oplysninger om forsøget, før de giver samtykke til deltagelse.

Læs mere

Back to top