Skip to Content

Få hurtig hjælp hos reumatolog

Få hurtig hjælp hos reumatolog

Lider du af rygsmerter, skuldersmerter, ledsmerter eller andre smerter i bevægeapparatet?

En reumatolog udreder og behandler smerter i bevægeapparatet samt tab af bevægelsesfunktion. Det kan fx være nakke- eller rygsmerter (med eller uden tegn på diskusprolaps), smerter i skuldre eller arme, ledsmerter eller belastningssmerter i fødderne.

Årsagen til dine smerter kan være mange herunder slidgigt, overbelastning, inflammatoriske ledsygdomme (urinsyregigt, leddegigt, psoriasisgigt, reaktiv gigt eller bindevævsgigt), kroniske muskelsmerter eller skader. 

Mange af vores reumatologer er desuden specialuddannet i idrætsmedicin og ultralydsscanning af bevægeapparatet og har derfor stor erfaring med udredning af belastningsskader opstået ved arbejde eller idræt.

Tværfaglig reumatologisk undersøgelse

Via en grundig samtale og undersøgelse evt. suppleret med blodprøver, ultralydsscanning eller MR-scanning, kan reumatologen stille den korrekte diagnose på dine smerter og iværksætte den nødvendige behandling.

Aleris har et stort tværfaglig team, som kan tilbyde hurtig udredning i et samlet forløb, hvor alle undersøgelser og scanninger foretages af egne specialister in-house. Du er gennem hele forløbet tilknyttet den samme reumatolog, som samler trådene og gør det nemt for dig at være patient hos os.


Priserne er gældende fra 9. april 2014. Alle priser er vejledende og tillægges et gebyr på 6 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Vores læger

Arkadiusz Krol

Reumatologi

København & Ringsted

Jesper Blegvad-Nissen

Reumatolog

Aarhus

Marcin Ryszard Kowalski

Reumatolog

Aalborg

Tuan Khai Huynh

Reumatologi

København

Ole Slot

Reumatologi

København

Jens Elmgreen

Reumatolog

RingstedBack to top