Skip to Content

Vi tænker bæredygtighed og samfundsansvar ind i alt, hvad vi gør

Bæredygtighed og samfundsansvar

Som Danmarks førende, private sundhedsudbyder er vores primære samfundsopgave at tage vare på danskernes sundhed og trivsel og i det arbejde efterlade så lille et klimaaftryk som muligt – både for vores skyld og for fremtidige generationer.

Aleris har siden 2013 været tilsluttet FN’s Global Compact-principper, som er verdens største initiativ for at udbrede samfundsansvar inden for både sociale og miljømæssige forhold verden over.

Ud fra FN's 17 verdensmål for en bæredygtig samfundsudvikling arbejder vi med at skabe en bæredygtig virksomhed inden for følgende områder:

  • Miljø & bæredygtighed
  • Anti-korruption
  • Sundhed og sociale forhold
  • Menneskerettigheder og medarbejderrettigheder
Aleris-Soeborg_2022_1200x500.png

Aleris Søborg har fået økologisk bronzemærke

Aleris Søborg har fået tildelt et bronzemærke i økologi. At satse på økologi er en del af vores CSR-strategi, som vi prøver at tænke ind i alt, hvad vi foretager os.

Læs mere >

lægesekretærer4_1200x500.png

Tillykke til 3 nyudklækkede lægesekretærer

Lone Møller, Louise Sand Andersen og Margit Ørum blev d. 1. november 2022 færdiguddannede som lægesekretærer hos Aleris.

Læs mere >

Kim-Hornbeck-Nielsen2-1200x500px.jpg

Det skaber mening i hverdagen

Kim Hornbeck Jensen arbejder 8 timer om ugen i flexjob hos Aleris Esbjerg, og for ham betyder det alt, at han på den måde får mulighed for at komme ud blandt mennesker og kan hjælpe.

Læs mere >


Aleris Danmark CSR strategi 2025-540x300px.png

CSR strategi

Med udgangspunkt i FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling fokuserer vores CSR strategi omkring 3 vigtige temaer.

Læs mere
Det støtter vi-540x300px.jpg

Det støtter Aleris

Aleris ønsker at tage et socialt ansvar. Derfor engagerer vi os hvert år i en række konkrete CSR støtteprojekter, hvor vi bidrager til meningsfyldte formål.

Læs mere
CSR-2021_540x300.jpg

Ny CSR rapport

Vi er meget optaget af at tage et samfundsansvar. I vores nye CSR rapport, kan du læse mere om alle de gode initiativer, som blev iværksat i 2021.

Læs mere

Back to top