Skip to Content

Vi tænker bæredygtighed og samfundsansvar ind i alt, hvad vi gør

Bæredygtighed og samfundsansvar

Som Danmarks førende, private sundhedsudbyder er vores primære samfundsopgave at tage vare på danskernes sundhed og trivsel og i det arbejde efterlade så lille et klimaaftryk som muligt – både for vores skyld og for fremtidige generationer.

Aleris har siden 2013 været tilsluttet FN’s Global Compact-principper, som er verdens største initiativ for at udbrede samfundsansvar inden for både sociale og miljømæssige forhold verden over.

Ud fra FN's 17 verdensmål for en bæredygtig samfundsudvikling arbejder vi med at skabe en bæredygtig virksomhed inden for følgende områder:

  • Miljø & bæredygtighed
  • Anti-korruption
  • Sundhed og sociale forhold
  • Menneskerettigheder og medarbejderrettigheder
ParalympiskeLege2024_1200x500.png

Aleris støtter Parasport Danmark

Aleris støtter de danske paraatleter i deres bestræbelser på at nå deres drøm om at deltage ved de Paralympiske Lege i Paris 2024.

Læs mere >

Nye vinduer søborg_1200x500.png

Aleris har fokus på klimavenlige bygninger

Udskiftning af alle vinduer i Søborg og etablering af dynamisk LED-lys på sengeafdelingen skal sikre et mindre klimaaftryk i fremtiden.

Læs mere >

Cirkulær-økonomi-1200x500px.jpg

Fokus på genbrug og madspild

På vores hospital i Søborg bliver der i stor stil affaldssorteret, byttet bøger og pakket madrester til at tage med hjem til familiens både to- og firbenede.

Læs mere >


94163?.GetImageAltText()

CSR strategi

Med udgangspunkt i FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling fokuserer vores CSR strategi omkring 3 vigtige temaer.

Læs mere
94159?.GetImageAltText()

Det støtter Aleris

Aleris ønsker at tage et socialt ansvar. Derfor engagerer vi os hvert år i en række konkrete CSR støtteprojekter, hvor vi bidrager til meningsfyldte formål.

Læs mere
92566?.GetImageAltText()

Ny CSR rapport

Vi er meget optaget af at tage et samfundsansvar. I vores nye CSR rapport, kan du læse mere om alle de gode initiativer, som blev iværksat i 2021.

Læs mere

Back to top