Skip to Content

Få nye høreapparater på Høreklinik i København

I vores moderne Høreklinik i København tilbyder vores hørespecialist gratis høreprøve og professionel vejledning i valg af det rette høreapparat for dig.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES
I vores moderne Høreklinik i København tilbyder Mette Lyshave og Anne Olsen gratis høreprøve og professionel vejledning i valg af det rette høreapparat for dig.

Rigtig mange mennesker lider af høretab uden at gøre noget ved problemet, og det er synd for hørelsen er helt afgørende for, om du trives i hverdagen og fungerer godt i sociale sammenhænge. Derfor er der god grund til at få høreapparater, hvis det kniber med hørelsen, især fordi høreapparater i dag er så små, at du dårligt lægger mærke til dem.

Fordele ved privat Høreklinik i København

I modsætning til hvad mange tror, kan det være en fordel at besøge en privat Høreklinik, da vi kan levere høreapparater gratis som i et offentligt tilbud – bare meget hurtigere.

Vi tilbyder gratis høreprøve, uforpligtende samtale, 1 måneds gratis prøveperiode, 3 måneders ombytningsret samt gratis service og fabriksgaranti i 4 år.

Høreapparater fra 0 kroner ved tilskud

Vi har høreapparater fra 0 kroner, hvis du er tilskudsberettiget. Desuden har du mulighed for at få refunderet noget af egenbetalingen fra Sygesikringen "Danmark" samt via dit helbredskort.

Henvisning er ikke nødvendig til høreapparat

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra en ørelæge for at få en gratis, uforpligtende høreprøve hos os. Hvis der er behov for høreapparat, hjælper vi med at søge om tilskud.

Høreapparater må ikke ende i skuffen

Vi har stort fokus på at vejlede om korrekt brug af høreapparater, så oplevelsen bliver så god og værdifuld som muligt, og høreapparaterne ikke ender i skuffen.

Høreværn

Ud over høreapparater kan vi desuden lave diverse høreværn til fx musiker, jagt, industri, mc samt sovepropper, hvis man har en snorkende partner.Back to top