Skip to Content

Idrætsklinik i Ringsted – dit tværfaglige team af idrætsspecialister

En tidlig indsats og korrekt behandling af din sportsskade er afgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren. I Aleris Idrætsklinik bliver du behandlet af vores tværfaglige team af erfarne idrætseksperter.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES

Uanset om du er eliteidrætsudøver eller ganske almindelig motionist, kan du komme ud for akutte eller overbelastningsskader i forbindelse med din sportsgren. Hver skade er unik, og det skal behandlingen derfor også være. Med vores in-house team af idrætskirurger, reumatologer, fysioterapeuter og billeddiagnostik bag dig, har du de bedste forudsætninger for et smidigt behandlingsforløb med grundig udredning og optimal behandling af din sportsskade.

Afgørende for et godt resultat er, at du hurtigt udredes af en specialist, og at behandlingen iværksættes tidligt. Lægens vurdering suppleres nogle gange med ultralyd, røntgen eller MR-scanning, så den korrekte behandling kan planlægges. Du og din læge beslutter sammen, om behandlingen skal bestå af genoptræning hos fysioterapeut, eller om du har behov for en operation. Efter en evt. operation planlægges genoptræning hos fysioterapeuterne, hvor der undervejs er mulighed for sparring med lægen. Det er dog langt fra alle skader der kræver en operation, da mange skader kan behandles med målrettet fysioterapi.

I Idrætsklinikken i Ringsted ser vi alle typer patienter og skader. Udover eliteidrætsudøvere og motionister, behandler vi også skader opstået ved arbejde og fritid, samt skader opstået pga. degenerative forandringer (fx slidgigt).


Back to top