Skip to Content

Priser på behandling af svedproblemer

Priserne er gældende fra 6. februar 2024. Alle priser er vejledende. Moms er inkluderet i priser for momspligtige ydelser. 

Bedøvelse
Indlæggelse
Priser i DKK
Forundersøgelse og svedtest (obligatorisk)
Priser i DKK
1.455,-
miraDry® behandling (pr. behandling)
Bedøvelse
Lokal
Indlæggelse
Ingen
Priser i DKK
14.300,-
miraDry® evt. opfølgende behandling
Priser i DKK
10.900,-

Tilskud til behandling

Har du en sundhedsforsikring?

Har du en sundhedsforsikring, eller er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er det en god idé at kontakte dem og høre, om de dækker eller giver tilskud til en miraDry® svedbehandling.

Kan du få det betalt via det offentlige?

I offentligt regi udføres miraDry® pt kun på Odense Universitetshospital. Du kan bede din egen læge henvise dig til miraDry® svedbehandling. Patientkontoret i din bopælsregion vil herefter kunne viderehenvise dig til Odense Universitetshospital. Hvis de har mere end 30 dages ventetid på miraDry®, kan du henvises til os.

Betalingsinformation

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og behandling i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Aleris vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller behandling i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.


Back to top