Skip to Content

Aleris Herning

Aleris i Herning har nogle af landets mest erfarne specialister. Det er din garanti for hurtig undersøgelse og effektiv behandling i trygge rammer.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES

Den bedste behandling uden ventetid

På Aleris Herning tilbyder vi hurtig udredning inden for en lang række specialer. Har du behov for operation, kan vi tilbyde dette på vores hospital i enten Aarhus eller Esbjerg efter eget valg. Forundersøgelser og kontrol kan foregå på vores klinik i Herning hos den samme kirurg, som opererer dig.

Aleris Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. Læs mere om Aleris Hospitaler.

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. Så behøver du kun fortælle din historie én gang!

Det siger vores kunder

 

Praktisk info

Vi har samlet en række praktiske informationer til dig på dennes side om Aleris Herning.

Læs mere

Find Aleris Herning

Guide til at finde vej til Aleris Herning med både bil og offentlig transport.

Læs mere

Hospitalsledelse i Herning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, som du ønsker at drøfte med hospitalsledelsen på Aleris Herning.

Læs mere

Sådan bliver du henvist til Aleris Herning

Du kan komme til behandling via din sundhedsforsikring, det udvidede frie sygehusvalg eller hvis du selv ønsker at betale

Læs mere

Back to top