Skip to Content

Hurtig behandling hos ortopædkirurg i Ringsted

Har du problemer med knæ, skulder, ankel, fod, albue, hånd eller hofte, så har Aleris i Ringsted nogle af landets dygtigste og mest erfarne ortopædkirurger, som kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES

Tværfaglig behandling

På Aleris Ringsted står nogle af landets dygtigste og mest erfarne speciallæger klar, når du har brug for det. Det er din garanti for hurtig undersøgelse og behandling.

Vores ortopædkirurger, radiologer, neurologerreumatologer, ergoterapeuter, og idrætsspecialister samarbejder, når diagnosen skal stilles, og den optimale behandling iværksættes. Alle vores operationer foregår med den nyeste teknologi, og skånsomme kikkertteknikker benyttes, hvor det er muligt.

Smidige behandlingsforløb

Vores mål er at give dig et hurtigt og smidigt forløb. Derfor kan du på Aleris hurtigt få taget røntgenbilleder eller MR-scanning, så det videre behandlingsforløb kan tilrettelægges. 

Nyt håndcenter

Vi har etableret et højt specialiseret Håndcenter i Ringsted, som tilbyder tværfaglig udredning, behandling og genoptræning af sygdomme og skader i hånd, håndled og underarm.


Håndcenter i Ringsted

Besøg vores Håndcenter i Ringsted, som tilbyder udredning, behandling og genoptræning af sygdomme og skader i hånd, håndled og underarm.

Læs mere

Ergoterapeut i Ringsted

Vores ergoterapeut i Ringsted er specialiseret i genoptræning af hånd, håndled og albue.

Læs mere


Back to top