Ondt i hånden - Håndsmerter

Håndsmerter

Har du smerter i hænderne, kan Aleris-Hamlets erfarne specialister i håndkirurgi tilbyde hurtig undersøgelse og behandling, så hverdagen igen bliver nemmere for dig.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Overbelastninger eller skader på hænderne ses hyppigt i forbindelse med fald, slag, dårlige arbejdsstillinger eller idræt. Andre årsager til smerter og stivhed i hænderne er bl.a. slidgigt i fingrene eller leddegigt i hånden. Disse gener kan ofte bedres væsentligt eller helbredes helt, hvis du behandles af speciallæger med stor ekspertise i underarme, håndled og hænder.

Stor specialviden inden for håndkirurgi

På Aleris-Hamlet bliver du undersøgt og behandlet af erfarne håndkirurger, som tilbyder en lang række behandlinger lige fra mindre kikkertoperationer til indsættelse af kunstige led i fingrene (ledproteser). 

Hurtig undersøgelse og behandling

Vi er meget afhængige af, at vores arme og hænder fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi stort fokus på at tilbyde dig et hurtigt og smidigt undersøgelses- og behandlingsforløb. På Aleris-Hamlet kan vi foretage MR-scanning og røntgen. Aleris-Hamlets specialister i håndkirurgi anvender kun de bedste og mest moderne operationsteknikker.

Fysioterapi og genoptræning

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Til toppen af siden