Ondt i hånden - Håndsmerter

Håndsmerter

Har du smerter i hænderne, kan Aleris-Hamlets erfarne specialister i håndkirurgi tilbyde hurtig undersøgelse og behandling, så hverdagen igen bliver nemmere for dig.

Overbelastninger eller skader på hænderne ses hyppigt i forbindelse med fald, slag, dårlige arbejdsstillinger eller idræt. Andre årsager til smerter og stivhed i hænderne er bl.a. slidgigt i fingrene eller leddegigt i hånden. Disse gener kan ofte bedres væsentligt eller helbredes helt, hvis du behandles af speciallæger med stor ekspertise i underarme, håndled og hænder.

Stor specialviden inden for håndkirurgi

På Aleris-Hamlet bliver du undersøgt og behandlet af erfarne håndkirurger, som tilbyder en lang række behandlinger lige fra mindre kikkertoperationer til indsættelse af kunstige led i fingrene (ledproteser). 

Hurtig undersøgelse og behandling

Vi er meget afhængige af, at vores arme og hænder fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi stort fokus på at tilbyde dig et hurtigt og smidigt undersøgelses- og behandlingsforløb. På Aleris-Hamlet kan vi foretage MR-scanning og røntgen. Aleris-Hamlets specialister i håndkirurgi anvender kun de bedste og mest moderne operationsteknikker.

Fysioterapi og genoptræning

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Til toppen af siden