Skip to Content

Udredning og behandling af svimmelhed i København

Aleris Svimmelhedsklinik i København kan med avanceret udstyr og de bedste specialister sikre en korrekt diagnose og hurtig behandling for din svimmelhed.

Aleris Online

Ha’ vagtlægen og psykologen med i lommen.
+ SEE MORE E-SERVICES


Thomas nomineret til Årets Førstehjælper 2022

Thomas nomineret til Årets Førstehjælper 2022 i samarbejde med Aleris Hospitaler

Læs mere

Har patienter også rettigheder i fremtidens sundhedsvæsen?

CEO Michael Gram Kirkegaard udtrykker i Berlingske sin bekymring efter, at Robusthedskommissionen forleden kom med sine 20 anbefalinger.

Læs mere

Claes på uddannelsesdag i Aleris

Claes Killerich er i gang med sin 1-årige Kliniske Basisuddannelse (KBU), efter at han sidste år blev færdig på medicinstudiet. I den forbindelse har han to selvarrangerede uddannelsesdage, som han har valgt at bruge sammen med Aleris’ specialister i Håndkirurgi Søren Larsen og Jamila Eriksen.

Læs mere

Det duer ikke at differentiere i patientrettighederne

I en artikel på altinget.dk udtrykker administrerende direktør Michael Gram Kirkegaard sin bekymring for differentieringen i patientrettighederne

Læs mere

AlerisFonden uddeler midler i millionklassen til innovation

Hvert år uddeler AlerisFonden midler til projekter, der bidrager til udviklingen af sundhedsvæsenet og dermed gavner patienterne. Juryen har nu rangeret de cirka 30 bidrag, fonden har modtaget i år, og udvalgt 14 projekter, der tilsammen deler lidt over 1,1 millioner svenske kroner.

Læs mere

Aleris har fokus på intern sundhed og tæller skridt

Hos Aleris har vi fokus på FN´s Bæredygtighedsmål 8, hvor vi sikrer et sundt og meningsfyldt arbejdsliv for alle ansatte, og vi har et erklæret ønske om at have Danmarks sundeste medarbejdere.

Læs mere

Back to top