Skip to Content

Online læge - hurtigt og nemt

Vi bringer med få klik lægen hjem i din stue, når du har brug for det. Du slipper for ventetid, venteværelser og transport.

Med Online læge kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en erfaren speciallæge via din smartphone, tablet eller computer. Tal med lægen, når det passer dig uanset, hvor du befinder dig.

Hurtigt svar på dine bekymringer

Vores erfarne speciallæger i almen medicin kan vurdere og vejlede dig omkring alt fra symptomer på Coronavirus, mellemørebetændelse og bihulebetændelse til sår, udslæt og øjenbetændelse.

Udskrivelse af recepter

Lægerne kan udskrive recepter eller anbefale dig at kontakte nærmeste skadestue til en fysisk undersøgelse. Det vil altid være en individuel vurdering, som vores læger foretager, når de lægefagligt vurderer, om de kan udskrive recepter eller henvise dig videre til en fysisk undersøgelse. 

Når lægen udskriver din recept, bliver den lagt ud på receptserveren. Recepten bliver registreret på dit personlige medicinkort, og du kan hente medicinen på alle danske apoteker.

I udlandet skal du ofte have en papirrecept med på apoteket, og det er kun din egen læge eller en lokal læge, der kan udstede det – ikke onlinelægen. I mange lande accepterer de at du viser dem din recept i appen Medicinkortet, hvor al din receptpligtige medicin fremgår, også medicin fra onlinelægen. Den anbefaler vi at du downloader der, hvor du normalt downloader dine apps.

Så nemt er det

  • Log ind med dit MitID her
  • Kontakt lægen med det samme eller book en tid online
  • Download vores app eller log ind på din PC, når du skal tale med lægen

Hvad koster en online konsultation?

En videokonsultation på vores Online læge koster DKK 320 pr. opkald. 

Du kan betale med Dankort, Visacard, Mastercard eller mobile pay.

Åbningstider

Hverdage mellem kl. 8 - 22.

Weekend og helligdage mellem kl. 9 - 17.

Vilkår og handelsbetingelser til Aleris Online

Læs mere

Back to top