Ondt i albuen - albuesmerter

Albuesmerter

På Aleris-Hamlet tilbyder vores specialister hurtig undersøgelse og behandling, hvis du har ondt i albuen.

Albuesmerter samt stivhed og nedsat bevægelighed i albuen er et stort handicap. Ondt i albuen kan skyldes en lang række forskellige lidelser såsom slidgigt i albuen, følger efter knoglebrud eller overbelastning af albuen.

Hvorfor har du ondt i albuen? 

Hvis du har ondt i albuen, kan vores erfarne specialister med MR-scanning,røntgenultralydsscanning eller kikkertundersøgelse hurtigt stille en præcis diagnose. 

Skånsom behandling af din albue

Vi kan tilbyde fysioterapi, genoptræning og blokader, men hvis det ikke hjælper på dine albuesmerter, findes der i mange tilfælde gode kirurgiske behandlinger, som ofte kan lindre smerter i albuen og forbedre funktionen.

Aleris-Hamlets specialister i albuekirurgi anvender kun de mest skånsomme og præcise teknikker, som giver færre smerter efter operationen, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Fysioterapi og genoptræning

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Til toppen af siden