Ondt i anklen - ankelsmerter

Ankelsmerter

På Aleris-Hamlet tilbyder vores specialister hurtig undersøgelse og behandling, hvis du går rundt og har ondt i anklen.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Smerter i anklen opstår ofte i forbindelse med idrætsudøvelse. Ofte er der tale om overbelastningsskader, men en stor gruppe patienter har smerter i anklen pga. slidgigt i anklen eller leddegigt i anklen.

Hvorfor har du ondt i anklen?

Hvis du har smerter i anklen, kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgenultralydsscanning og kikkertundersøgelse hurtigt stille en præcis diagnose.

Skånsom behandling af din ankel

Aleris-Hamlet tilbyder bl.a. fysioterapigenoptræning og blokader. Hvis dette ikke har tilstrækkelig virkning, kan en operation i mange tilfælde afhjælpe smerter i anklen.

Aleris-Hamlets specialister i ankelkirurgi anvender kun de mest skånsomme og præcise teknikker, som giver færre smerter efter operationen, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Mulighed for fysioterapi og genoptræning

I Aarhus, Herning og København kan vi tilbyde genoptræning før og efter en evt. operation. Her giver specialuddannede fysioterapeuter dig kyndig vejledning i korrekt genoptræning af det skadede led, så resultatet bliver optimalt. Se hvad vores fysioterapeuter kan tilbyde dig

Til toppen af siden