Børneoperationer

  • Hvis du har ventetid i det offentlige

    Hvor længe vil du vente?

    Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Læs dine rettigheder her.

  • Velkommen til Aleris-Hamlet

    Den bedste anbefaling

    Tilfredse patienter er din garanti for et behandlingsforløb med høj kvalitet og tryghed.

På Aleris-Hamlet bliver dit barn opereret af specialister med stor erfaring i børnekirurgi. Vi skaber trygge rammer jer og barnet.

Bestil tid hos vores børnelæge

Eller ring til os på 7020 2624

Det er svært at lade sit barn operere. Mange forældre er forståeligt nok nervøse for, hvordan det skal gå, og det kan smitte af på barnet. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe tryghed gennem omsorg, nærvær og god tid til information og spørgsmål.

Vi tilbyder følgende børneoperationer:

Skånsomme metoder

På Aleris-Hamlet bliver dit barn opereret af specialister med stor erfaring i børnekirurgi. Vores speciallæger anvender kun de mest skånsomme operationsmetoder. Det betyder, at dit barn i langt de fleste tilfælde kan komme hjem i sine vante omgivelser allerede samme dag, som operationen finder sted og være i fuldt vigør igen i løbet af få dage.

Bedøvelse af børn er en tillidssag

Operationer af børn kræver specialuddannet personale og intensive overvågningsfaciliteter, og det har Aleris-Hamlet. På vores anæstesiafdelinger bliver dit barn bedøvet af en overlæge med stor erfaring i bedøvelse af børn. Efter operationen overvåges dit barn af erfarne sygeplejersker med det nyeste overvågningsudstyr.

Download folder om børn og operation

Download malebog

Til toppen af siden