Diabetes

Pralebanner
På Aleris-Hamlet kan vores erfarne diætister hjælpe dig med at indføre en sund og varieret diabeteskost til at få styr på dit blodsukker

Bestil tid hos vores diætist

Eller ring til os på 7020 2624

Hvad er type 2 diabetes? 

Type 2 diabetes er den mest udbredte type af diabetes i Danmark. Type 2 diabetes udgør størstedelen af det samlede antal personer med diabetes. Type 2 diabetes hænger især sammen med livsstil og derfor kan den ramme både yngre personer samt ældre.Når du har type 2 diabetes kan sukkerstofferne fra maden ikke transporteres til kroppens celler i det omfang som normalt. Det betyder at blodsukkeret stiger. Et højt blodsukker kan medføre alvorlige langsigtede konsekvenser.

Diabeteskost

AlerisHamlets diætister kan hjælpe dig med at indføre en hensigtsmæssig diabeteskost. På denne måde kan du få styr på dit blodsukker og minimere risikoen for langsigtede konsekvenser. Diætisten tager udgangspunkt i de madvarer du allerede spiser, og giver dig vejledning i hvordan din kost kan optimeres. Diætisten laver også en personlig kostplan til dig, således at du har noget helt konkret at støtte dig op ad.

Til toppen af siden