Gode grunde til at vælge EuroEyes

Vores mål er at gøre det muligt for dig at leve et liv uden briller. Vha. den nyeste teknologi og vores erfaring skræddersyr vi en behandling til netop dine øjne.

Vores mange års erfaring

Over de seneste 20 år er der, under ledelse af Dr. Jørn Jørgensen, udført mere end 300.000 refraktive indgreb i EuroEyes Klinikgruppen. Dermed har vi en omfattende erfaring med behandling inden for hhv. øjenlaser- og linsekirurgi.

Vores toplæger

Hos EuroEyes tager højt specialiserede læger sig af dig. Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der selvstændigt gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt. 

Vores innovation

EuroEyes’ øjenklinikker er topmoderne. Ved at anvende den nyeste teknologi sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre. Det betyder, at vi kan give dig en sikker, præcis, skånsom og skræddersyet behandling. 

Vores videnskabelige analyse

Alle operative resultater, som fx laser- og linseoperationer, bliver altid analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Herved kan vi garantere en konstant optimering af vores resultater og kvalitetssikring.

Vores sociale ansvarlighed

EuroEyes' øjenlæger samarbejder med internationale medicinsk-humanitære hjælpeorganisationer om at hjælpe blinde og svagsynede i mindre udviklede lande.

Læs mere om EuroEyes

Til toppen af siden