Hvad siger patienterne om Aleris-Hamlet?

Læs om patienternes oplevelser på Aleris-Hamlet

Patient Bente

Jeg blev opereret på Hamlet, Søborg - tirsdag d. 6 juni 2017 kl. 10.20.
Lige fra jeg trådte ind på Aleris-Hamlet fik jeg topservice. Al personale var søde og hjalp mig frem - i kørestol - til den afdeling hvor jeg skulle være under opholdet.
Jeg blev godt informeret af overlæge Lars Peder Sørensen , narkoselægen Karsten og sygeplejerske Anja. Jeg følte mig ganske tryg, hele vejen igennem.
Efter "opvågningen" blev jeg kørt på "min" stue, hvor personalet tog så fint imod mig.
Personalet tjekkede ofte og spurgte om der var noget jeg ville have. Natpersonalet kom med frugt ( æble, pære, melon og vindruer ). Jeg blev dækket så flot med smertestillende og lærte hvordan jeg skulle træne - på hjemmeplan -.
Aleris-Hamlet har sørget for hjemmesygeplejeske, som har skiftet plaster hver dag. De har meddelt mig, at "snittet og syningen" ser rigtig flot ud og lukker fint.
Jeg kan absolut anbefale Aleris-Hamlet, Søborg på det varmeste.
Mange tak til al personale for den fine behandling.

Patient Vivian

Jeg vil lige fortælle om den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i sundhedsvæsnet. Da Glostrup hospital ikke kunne overholde behandlingsgarantien på 30 dage, valgte jeg at blive undersøgt og opereret på Hamlet i Søborg. Det skulle vise sig at være den bedste beslutning jeg har taget i meget lang tid.

Har gået og døjet med diskusprolaps i lænden og kunne nu ikke være nogen steder for bar smerter. Var til forundersøgelse hos Lars Peder Sørensen og derefter blev jeg opereret hos selv samme mand. Det mest sympatiske og rolige menneske som virkelig har forstand på hvordan man beroliger mennesker.

Blev opereret i onsdags og kunne tage hjem torsdag formiddag, godt informeret om hvordan jeg måtte have det ifht. smerter. Blev derefter ringet op fredag formiddag af en meget sød sygeplejerske der ville høre hvordan jeg havde det og hvordan jeg har oplevet mit forløb på Hamlet. Kunne kun give ros, og det er lige fra jeg mødte receptionisten til læge, sygeplejerske, narkoselæger, fyseterapeut og til de søde mennesker som sørgede for at vi fik skøn mad.

Så skulle det ske at jeg skulle noget ligene igennem, så er en ting sikkert, det vil ihvertfald blive Hamlet Søborg.

Til toppen af siden