Hvis du selv betaler

Pralebanner

Ønsker du selv at betale for hurtig undersøgelse og behandling på Aleris-Hamlet, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Der er også mulighed for, at din arbejdsgiver / virksomhed kan betale for dine undersøgelser og behandling.

Med undtagelse af de billeddiagnostiske undersøgelser kræver det ikke en henvisning fra egen læge eller sygehus, hvis du selv ønsker at betale.

Du kan blot kontakt Aleris-Hamlets Patientservice og bestille tid til en forundersøgelse. Du modtager derefter en skriftlig bekræftelse på forundersøgelsen.

Henvisning til billeddiagnostik 

Før du kan få foretaget en billeddiagnostiske undersøgelse såsom røntgenMR-scanning og CT-scanning, skal du have en henvisning fra egen læge eller været til forundersøgelse hos en af vores speciallæger. 

Behandling / operation

Hvis I ved forundersøgelsen finder frem til, at du skal gennemgå en behandling / operation, finder I med det samme en tid, som passer ind i din kalender. Du får efterfølgende tilsendt de praktiske informationer.

Sygeforsikring "danmark"

Aleris-Hamlet er godkendt af Sygeforsikring "danmark" som behandlingssted. Er du medlem af "danmark", gruppe 1, 2 eller 5 (med operationsdækning), kan du derfor få tilskud til behandling på Aleris-Hamlet efter de gældende regler. 

Vi har desuden indgået en specialaftale med "danmark", så medlemmer med operationsdækning kan opnå en ekstra rabat på de operationer, som er godkendt af "danmark".

Læs mere om rabataftalen »

Prisinformation

Alle priser er vejledende. Prisen kan variere alt efter materialevalg og kompleksitet og fastsættes af speciallægen i forbindelse med konsultationen.

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Oversættelse af diagnose, journal e.l. til fremmedsprog faktureres efter regning.

Betaling af operationer

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betaling kan foregå kontant eller ved indbetaling via bank og skal være os i hænde rettidigt. Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes.

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud indenfor de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Aleris-Hamlet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.

Til toppen af siden