Velkommen til Aleris-Hamlet

Pralebanner

Vi sætter dig i centrum fra start til slut og skaber trygge og personlige rammer, hvor du mødes med respekt og omsorg.

Det skal være enkelt at være patient på Aleris-Hamlet Hospitaler. Vi tager udgangspunkt i din situation og dit sygdomsforløb. 

Vi lægger vægt på en tværfaglig tilgang, hvor du står i midten, og en række specialister byder ind med hver deres faglige ekspertise, så vi optimerer dit udrednings- og behandlingsforløb.

Sådan bliver du henvist til Aleris-Hamlet

Offentlig patient

Med det udvidede frie sygehusvalg kan du ofte vælge behandling på et privathospital, hvis behandlings- og udredningsgarantien på de offentlige hospitaler ikke kan overholdes. Læs mere om dine rettigheder »

Forsikringspatient

Hvis du har en sundhedsforsikring, er du garanteret hurtig behandling inden for få dage hos Aleris-Hamlet. Læs mere om brug af sundhedsforsikring »

Privat patient

Som privat patient kan du naturligvis altid kontakte os for information om muligheder og behandlinger. Læs mere om dine muligheder »

Værd at vide

På disse sider finder du en lang række informationer, som er nyttige, hvis du skal behandles på Aleris-Hamlet. Du kan bl.a. læse om dine rettigheder som patient, vores rygepolitik, og her er også en guide til pårørende. Det er også muligt at download foldere, der sikrer dig en optimal forberedelse forud for din operation på Aleris-Hamlet.

Til toppen af siden