Har I råd til at undvære en medarbejder?

Aleris-Hamlet tilbyder psykologisk rådgivning og coaching til medarbejdere og ledere. Vi har et landsdækkende netværk af 170 autoriserede og erfarne psykologer inden for alle psykologiske fagområder.

Virksomheder, der formår at skabe trivsel, forebygge stress og håndtere belastninger rettidigt, får medarbejdere med større arbejdsglæde, engagement og mindre fravær. Det ses på bundlinjen.

Hurtig hjælp er afgørende

Hvis I har en medarbejder, som mistrives hjemme eller på arbejdet, er en hurtig indsats med en erfaren erhvervspsykolog afgørende for at få medarbejderen hurtigt tilbage til hverdagen. 

Vores forløb tilrettelægges individuelt og målrettet den konkrete situation.

Vores psykologiske beredskab omfatter

  • En meget fleksibel løsning med mulighed for psykologhjælp online, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller i en klinik tæt på medarbejderen. Læs mere her
  • Akutsamtaler inden for 4 timer
  • Centralt rådgivningscenter, som hjælper med at kvalificere dine ønsker
  • Landsdækkende netværk af autoriserede og erfarne psykologer inden for alle psykologiske fagområder
  • Mulighed for henvisning til Aleris-Hamlets speciallæger, fysioterapeuter mm.

Proaktiv stresscoaching

Stress er en af de hyppigste årsager til sygemelding, så det giver god mening at forebygge stress. Aleris-Hamlet tilbyder forebyggende stresscoaching til medarbejdere eller ledere, der oplever:

  • Begyndende stress eller bekymrer sig om de er ved at udvikle stress
  • Aktuelt er i risiko for at udvikle stress fx i situationer med ekstra hårdt arbejdspres

Coachingen vil hjælpe med at få fokus på stressreducerende tiltag samt få overblik og kontrol.

Lederkurser i stresshåndtering og konflikthåndtering

En trænet leder kan gøre en stor forskel, hvis en medarbejder i virksomheden mistrives, er ramt af stress, oplever en krise eller mobning. Det handler om at være opmærksom på signalerne i tide og hjælpe medarbejderen hurtigt og effektivt. Aleris-Hamlet tilbyder skræddersyede kurser, som klæder jeres ledere på til at støtte medarbejdere, som har det svært i en periode.

Personlig coaching af ledere

Ledere har ofte brug for sparring, øget fokus og flere vinkler på specifikke udfordringer i hverdagen. Her kan coaching være nøglen til succes. I coachen møder du den fortrolige "wingman", som kan støtte i forbindelse med manglende performance og energi, tvivl om jobfunktion, samarbejdsproblemer, personlige dilemmaer som leder, organisationsændringer eller den svære samtale.

Når krisen rammer

Aleris-Hamlet kan tilbyde akut krisehjælp på hændelsesstedet samt individuelle handlingsplaner og forløb for de skadesramte.

Kontakt vores chefpsykolog Annette Gaard for mere information og skræddersyet tilbud

Mobil: 2619 6378
Mail: Annette.Gaard@aleris-hamlet.dk

Til toppen af siden