Center for Rygkirurgi - smerter i ryggen

På Aleris-Hamlets Center for Rygkirurgi arbejder et stort team tæt sammen om behandling af smerter i ryggen. Vi hjælper både patienter som har gavn af en rygoperation, og de som skal have en anden form for behandling.

Smerter i ryggen rammer stort set alle mennesker i løbet af livet. Hvis smerterne udvikler sig til vedvarende rygsmerter, alvorlige smerter, eller hvis der er smerter ud i arme eller ben pga nerveafklemning, kan der være behov for behandling. 20 % procent af patienter, som behandles på Aleris-Hamlet med smerter i ryggen vil have gavn af en rygoperation, mens de resterende 80 % har brug for anden behandling.

Vores tværfaglige rygteam består af:

Hurtig undersøgelse og behandling af smerter i ryggen

Har du smerter i ryggen, kan du få en præcis og hurtig udredning hos en rygspecialist. Aleris-Hamlet tilbyder udredning og behandling af akutte og kroniske smertetilstande fra nakke til haleben fx:

Udredning ved rygspecialist

En udredning på Aleris-Hamlet sker altid af en specialist i ryglidelser og omfatter:

  • Klinisk undersøgelse og grundig information
  • Billeddiagnostik (MR-scanning)
  • Reumatologisk eller rygkirurgisk vurdering
  • Mulighed for rygtræning hos fysioterapeut
  • Mulighed for rygoperation

Diætist

Hvis du oplever problemer med rygsmerter pga overvægt, har du mulighed for et behandlingsforløb hos en af vores erfarne diætister. Diætisten vil hjælpe med en omlægning af kostvaner og en motionsplan, som samlet vil give et vægttab. 

Til toppen af siden