Albueskader - smerter i albuen

Hvis du har smerter i albuen, bliver du på Aleris-Hamlets Idrætsklinik undersøgt og behandlet af erfarne idrætsspecialister, der er eksperter i albueskader.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Albueleddet er et hængselled, der forbinder overarmen med underarmen og hånden. Derfor opstår der ofte overbelastningsskader i dette led, hvis man dyrker en idrætsgren, der kræver store kraftoverførsler mellem skulder og hånd. Det kunne fx være i tennis, håndbold eller kampsport såsom judo og boksning.

Hurtig og præcis diagnose

Hvis du har smerter i albuen, kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgen og ultralydsscanning stille en præcis diagnose uden ventetid. De billeddiagnostiske undersøgelser foregår i Aleris-Hamlets eget Billeddiagnostiske Center.

Bliv behandlet af bedste specialister

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik foregår al undersøgelse og behandling efter de bedste og mest skånsomme metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller vha. teknikker, der giver små operationssår. Dette medfører færre smerter, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Mulighed for genoptræning

På Aleris-Hamlet kan vi tilbyde genoptræning før og efter en evt. operation. Her giver specialuddannede fysioterapeuter dig kyndig vejledning i korrekt genoptræning af det skadede led, hvilket er afgørende for at opnå et tilfredsstillende resultat. Læs mere om dine muligheder for genoptræning hos Aleris-Hamlets fysioterapeuter.

Til toppen af siden