Ankelskader og fodskader

  • Ny idrætsklinik på Aleris-Hamlet Aalborg

    Ny idrætsklinik i Aalborg

    Aleris-Hamlet Aalborg åbner ny Idrætsklinik, hvor vi kan byde velkommen til idrætsmediciner Thøger Persson Krogh.

Hvis du har smerter i anklen eller foden, bliver du på Aleris-Hamlets Idrætsklinik undersøgt og behandlet af erfarne idrætsspecialister, der er eksperter i ankelskader og fodskader.

I mange former for idræt er der store belastninger på ankel og fødder, og derfor er idrætsskader ikke sjældne. Det kan enten dreje sig om akutte skader i form af forstuvninger eller brud, men ofte er der tale om overbelastningsskader, der giver smerter i ankel, sener eller fødder.

Disse smertetilstande har oftest stået på længe og kan være meget svære at slippe af med igen. Idrætsfolk med belastende idrætsgrene har ofte behov for vejledning om indlæg og fodtøj for at afhjælpe nogle af disse gener samtidig med, at intensiv og specifik fysioterapi og træningstilpasning iværksættes.

Hurtig og præcis diagnose

Hvis du har smerter i foden eller anklen, kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgen og ultralydsscanning stille en præcis diagnose uden ventetid. De billeddiagnostiske undersøgelser foregår i Aleris-Hamlets eget Billeddiagnostiske Center.

Bliv behandlet af bedste specialister

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik foregår al undersøgelse og behandling efter de bedste og mest skånsomme metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller vha. teknikker, der giver små operationssår. Dette medfører færre smerter, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Fysioterapi og genoptræning

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Til toppen af siden